EVITA

Funktionaalisen lääketieteen laboratoriotestit

Ravintoterapia Evitan kautta osana ravintokonsultaatiota on saatavilla funktionaalisen lääketieteen laboratoriotestejä. Testiin lähettäminen perustuu aina ravintoterapeutin arvioon testin tarpeellisuudesta. Käytössä on lukuisia testejä ja niitä sovelletaan yksilöllisesti. Alla on muutamia esimerkkejä:

  • suolistoanalyysi
  • laaja kilpirauhaspaneeli (sis. jodi, seleeni, arseeni ja bromi testin)
  • lisämunuaisen stressitestin
  • hormonipaneeli
  • borrelioosi ja liitännäisinfektiot
  • gluteeniyliherkkyys
  • DNAlife geenitestit


Ravintoterapeuttina en diagnosoi, vaan kerron testitulokset ja annan ravitsemussuosituksia ja elämäntapaohjeita. Teen yhteistyötä funktionaalista lääketiedettä harjoittavien lääkäreiden kanssa ja ohjaan tarvittaessa heidän vastaanotolle. Näin pääset nopeammin eteenpäin omassa hoitoprosessissa kun tarvittavat testit on teetetty jo ravintoterapeutin kautta.

Olen pätevöitynyt Nordic Laboratories tarjoamien DNAlife geenitestien tulkintaan. Tutustu testivalikoimaan DNAlifen sivuilla.

Dna Life


Nordic Laboratories on tanskalainen vuonna 1998 perustettu yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman funktionaalisen lääketieteen laboratoriotestejä lääkäreille, ravintoterapeuteille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille. Nordic Laboratories on riippumaton jakelija ja se on valinnut käytössään olevat laboratoriotestit maailman johtavilta laboratorioilta päämääränään luotettavimmat ja kattavimmat testit. Nordic Laboratories järjestää säännöllisesti koulutusta yhteistyökumppaneilleen testien tulkinnasta ja uusimmista testeistä.

Tutustu Nordic Laboratories -sivuihin


Puhti

Palvelun kautta voi tilata laboratoriotestejä ilman lääkärin lähetettä. Puhti-testit voit ottaa SYNLABin laboratorioissa ympäri Suomea. Tuloksia pääset katsomaan omalta Puhti-sivultasi selkeästi ja havainnollisesti. Kaikki Puhdin hinnat ovat kokonaishintoja, ylimääräisiä näytteenotto- tai toimistomaksuja ei peritä. Evitan koodilla saat alennuksen sekä testipaketeista että yksittäisistä testeistä.

Tutustu Puhti-terveyspalveluihin


Copyright © Ravintoterapia Evita

Sivukartta