EVITA

The Passion Test


maailman #1 työkalu intohimoisen ja merkityksellisen elämän löytämiseen

Ihastuin Passion Testin yksinkertaiseen ja voimalliseen menetelmään, jonka avulla jokaisella on mahdollisuus löytää intohimonsa ja saada yhteys niihin asioihin, jotka elämässä merkitsevät eniten. Valmistuin kesällä 2017 Passion Test facilitaattoriksi.

Janet Bray Attwood ja Chris Attwood loivat The Passion Test -menetelmän auttaakseen sinua löytämään omat intohimosi ja elämään niiden mukaista elämää. Heidän kirjansa "The Passion Test - The Effortless Path to Discovering Your Life Purpose" on menestynyt New York Times Bestseller.

PASSION TEST MENETELMÄ ON SINUA VARTEN JOS:

  • haluat selkeyttä elämääsi
  • haluat elää tarkoituksenmukaista elämää
  • haluat oppia kuulemaan paremmin sisäistä ääntäsi
  • haluat uuden suunnan tai muutoksen elämässäsi
  • sinusta tuntuu, että jotain puuttuu, mutta et tiedä mitä se on

Kun löydät todelliset intohimosi ja opit valitsemaan niiden pohjalta muuttuu elämäsi monella eri osa-alueella: työ / ura, koulutus, oppiminen, ympäristö, asuminen, matkustus, perhe-elämä, ihmissuhteet, terveys, elämän ilo, hauskuus, fyysinen ja henkinen tasapaino.


Opit valitsemaan intohimojesi mukaan aina kun kohtaat päätöksen, valinnan mahdollisuuden tai valintatilanteen. Intohimot ovat kuin leivänmuruset, jotka johdattavat sinut sielunsuunnitelmasi äärelle.

Henkilökohtainen Passion Test valmennus sisältää kaksi valmennuskertaa. Ensimmäisellä valmennuskerralla selvitämme 5 tärkeintä intohimoasi, opit salaisuuden intohimoiseen ja ihanteelliseen elämään sekä luot ensimmäiset askeleet kohti oman näköistäsi elämää. Toinen kerta sisältää helpon menetelmän läpikäymisen, miten pysyt linjassa omien intohimojesi kanssa. Tulet tietoiseksi siitä miten arjen keskellä pysyt oikealla tiellä kohti unelmiasi. Valmennusten välissä pääset harjoittelemaan intohimoisen elämän elämistä muutaman harjoituksen avulla.

Passion Test workshop on hauska ja silmiä avaava kolmen tunnin pituinen prosessi, joka vie osallistujat matkalle intohimoisempaan ja merkityksellisempään elämään. Osallistumalla työpajaan opit:

  • Miten voit selvittää top 5 intohimoasi - sinulle tärkeimmät asiat
  • Mikä on tärkein intohimosi juuri tällä hetkellä
  • Kuinka linjaat elämäsi intohimojesi mukaan
  • Kaavan luodaksesi mitä haluat elämääsi
  • Salaisuuden, joka takaa intohimoisen, merkityksellisen ja ihanan elämän


Järjestä ystäviesi kanssa Passion Test -ilta, jonka aikana pääsette tutustumaan toisiinne paremmin ja selkeyttämään unelmaelämäänne rennossa ilmapiirissä. Ilta sisältää The Passion Test workshopin sekä materiaalit. The Passion Test -illan hinta on 40 €/hlö (sis. alv), kun maksavia osallistujia on 4-8 henkilöä. Illan tarjoiluista sekä tilasta vastaa illan emäntä/isäntä, jolle Passion Test -ilta on ilmainen.

Tutustu Janet Bray Attwoodin ja Chris Attwoodin luomaan menetelmään

Katso tästä miten pääset alkuun?

Sinustako Passion Test valmentaja? Lue lisää...
Passion Test

Opit askel askeleelta löytämään
omat intohimosi kohteet

Tunnistat 5 kaikkein tärkeintä intohimoasi

Opit linjaamaan elämäsi intohimojesi mukaan, kokeaksesi lisää iloa, menestystä ja täyttymystä.


Neliapila

Copyright © Ravintoterapia Evita

Sivukartta