EVITA

PROFIILI


Evita on hyvinvointiin ravitsemuksen keinoin keskittyvä yritys. Yrittäjänä toimii KTM, Terveysopisto Saluksesta valmistunut diplomiravintoterapeutti Eeva-Maria Varpio.

Ravintoterapian perusta on yksilöllisesti räätälöity ruokavalio ja muut elämäntapaohjeet. Oikea, puhdas ja ravintorikas ruoka on kaiken lähtökohta. En unohda myöskään liikunnan, levon ja psyykkisten tekijöiden merkitystä, sillä ihminen on kokonaisuus.

Jokainen tuntee kehossaan, jos voi huonosti; aina ei vain tiedä syytä siihen. Sinulla ei tarvitse olla diagnosoitua sairautta hakeutuaksesi ravintoterapiaan. Silti kehosi saattaa oireilla eri tavoin. Saatat kärsiä lihas- ja nivel­säryistä, väsymyksestä, energian puutteesta, ajattelun "sumeudesta" tai ruoansulatusvaivoista. Näihin voidaan vaikuttaa oikeanlaisella ravinnolla.

Ravinnon merkitys korostuu myös elämänkaaren eri vaiheissa ja elämäntilanteissa – stressi, työelämän muutokset, tavoitehakuinen urheiluharrastus tai toivottu perheenlisäys. Ravintoterapian tavoitteena voi yksinkertaisesti olla elämäntilanteeseen sopivan ja terveyttä edistävän ruokavalion löytyminen.

Ravintoterapialla voidaan lisäksi tukea jo puhjenneita terveysongelmia tai sairauksia käyttämällä ravitsemusta tukihoitona, sillä monet terveysongelmat ovat seurausta virheellisistä ravitsemus- ja elämäntavoista. Ravinto­terapiassa autetaan elimistöä korjaamaan itse itsensä.


Lisätietoja:
-  Koulutukseni
Omenat

Copyright © Ravintoterapia Evita

Sivukartta