EVITA

Ravintoterapia

Henkilökohtainen ravintovalmennus

Ravintoterapiassa jokainen kohdataan yksilönä, yksilöllisine tarpeineen ja ominaisuuksineen. Terapiassa sinun henkilökohtainen terveystilanteesi kartoitetaan tarkasti. Haastattelun ohella apuna käytetään kyselykaavakkeita, ruokapäiväkirjaa ja toisinaan myös laboratoriotestejä. Hoito-ohjelma räätälöidään yksilölliset tarpeet, tavoitteet ja mieltymykset huomioiden. Sinä päätät lähdemmekö etenemään pienin askelin vai suurin harppauksin.

Ravintoneuvonta

Henkilökohtainen tunnin sijoitus omaan terveyteen. Haluaisitko tietää lisää jostakin ravitsemukseen liittyvästä aiheesta? Voit tulla keskustelemaan ja pyytämään ohjeita tiettyyn aihealueeseen liittyen. Starttipaketti sisältää ravintoneuvonnan, joka sisältää ruokavalion tarkistuksen, palautteen ja muutosehdotukset. Sopii henkilölle jolla ei ole varsinaisia terveysongelmia. Edellyttää ruokapäiväkirjan pitämistä kolmelta päivältä.

Ravintoluennot

Ravintoluennot eri teemoilla urheiluseuroille, yrityksille ja yhdistyksille. Nykyään ravitsemukseen liittyvää tietoa on paljon, mutta luotettavaa tietoa on vaikeampi löytää. Anna työntekijöillesi mahdollisuus tutustua ajankohtaiseen ravitsemustietoon vaikkapa osana tyhy-päivää. Urheiluravitsemus luennon aiheina voivat olla esimerkiksi hiilihydraattitankkaus tai jaksaminen ja palautuminen turnaustilanteissa.Katso myös:
Mitä ensimmäisellä vastaanotolla tapahtuu?Hasselpähkinät

Copyright © Ravintoterapia Evita

Sivukartta