EVITA

Mitä ensimmäisellä vastaanotolla tapahtuu?

Ennen

Ennen saapumistasi vastaanotolle lähetän sinulle kyselylomakkeen sekä ruokapäiväkirjan täytettäviksi. Näillä kartoitetaan ruokailutottumuksiasi, elämäntapojasi, oireitasi ja mahdollista sairashistoriaasi. Lomakkeet tulee palauttaa ennen ensimmäistä tapaamista. Vastaanotolle kannattaa ottaa mukaan myös mahdolliset laboratoriotestit tai sairaskertomukset. Kaikki tietosi käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

Ruoka on ravitsemushoidon lähtökohta. Tarvittaessa käytämme probioottisia-, vitamiini-, hivenaine- ja rasvahappovalmisteita tukemaan kehosi paranemisprosesseja.

Aikana

Ensimmäinen konsultaatio kestää 2 tuntia. Käymme läpi täyttämäsi esitietolomakkeet kokonaiskuvan muodostamiseksi ja päätämme yhdessä mitkä ovat sen hetkiset päätavoitteesi hyvinvointisi kohentamisen suhteen.

Hoito-ohjelma rakentuu yksilöllisesti sinun terveystilanteesi ja ruokavaliosi huolelliseen kartoitukseen, henkilökohtaisen haastattelun, ruokapäiväkirjan, oirekuviin sopivan kyselytestin ja erilaisten mittausten mukaan. Saat kaikki ohjeet, lisäravinnesuositukset ja reseptit mukaasi kirjallisena. Tarvittaessa voidaan turvautua laboratoriomittauksiin. Ohjaan myös tarpeen mukaan sinut jatkotutkimuksiin ja/tai asiantuntijalääkärille.Jälkeen

Suosittelen yleensä seurankäynnin varaamista noin 4-5 viikon päähän. Tällöin voidaan arvioida edistymistäsi, vointiasi ja mahdollisia testituloksia sekä tehdä hoito-ohjelmaan tarvittavia muutoksia.

Tuloksiin vaikuttaa oma motivaatiosi noudattaa sovittua hoito-ohjelmaa, mutta myös se aika, jonka kehosi tarvitsee korjatakseen itsensä. Tarjoan sinulle työkalut ja tuen muutoksen toteuttamiseksi - sinä kannat vastuun sen toteuttamisesta.

Copyright © Ravintoterapia Evita

Sivukartta