EVITA

Tervetuloa ViaEscan ruokamatkalle!


ViaEscan avulla elämäntapamuutoksen tekeminen on helppoa. Aloitusmatkalla saat 21 päivän ajan viisi ateriaehdotusta päivässä, ostoslistoineen ja resepteineen jotka perustuvat sinun kalorinkulutukseesi.

Miksi 21 päivää? Se on lyhin aika jossa ehdit oppia pois vanhasta ja saada uusia oivalluksia. Positiiviset muutokset omassa kehossa innostavat jatkamaan ViaEscan oppien mukaan ja näin saat aikaan toistoja joista syntyy uusia rutiineja. Voit tehdä jatkomatkaa kuukausi kerrallaan.

Ohjaan ViaEsca yritys- ja ryhmävalmennuksia sekä yksilövalmennuksia. Ryhmävalmennuksiin sisältyy aloitustapaaminen (luento, kehonkoostumusmittaus, sovelluksen käyttökoulutus), purkutilaisuus, ViaEsca aplikaatio (Android tai iOS), aktiivisuusranneke ja ohjaajan tuki ohjelman ajan. Yksilövalmennuksiin sisältyy kehonkoostumusmittaus ennen ja jälkeen, ViaEsca aplikaatio (Android tai iOS), aktiivisuusranneke ja ohjaajan tuki ohjelman ajan.

Terveellinen, maukas ja määrällisesti oikein syöminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Lähde tutustumismatkalle omaan kehoosi, oikein syömisen ja herkullisen ruuan maailmaan!
Via Esca


Lähde tästä mukaan Via Esca matkalle!

Lue mitä hyötyjä yritykset ovat saaneet ViaEscasta

Katso video ViaEscasta!

Copyright © Ravintoterapia Evita

Sivukartta